• ‘Door het boek realiseerde ik me dat ik de verandering was, dat hielp me in het opvolgingsproces' ' Het bevat veel handige tips die ik als opvolger direct kon toepassen' Als u het boek via ons bestelt dan ontvangt u het in de regel binnen 2-3 werkdagen. Als u het als e-book wilt ontvangen dan kunt u het bestellen via bol.com. Direct leverbaar.
  • In een familiebedrijf moet elke generatie opnieuw invulling geven aan hun eigenaarschap. Hoe zien we onze rol? Wat is goed bestuur? Hebben we een gedeelde visie? Wat doen we? Betrokkenheid en weten wat er van je wordt verwacht zijn cruciaal om je rol als eigenaar goed in te vullen. En eigenaren die weten wat ze doen zijn van levensbelang voor het langetermijnsucces van familiebedrijven. Of je nu een trotse en meewerkende eigenaar bent of aandeelhouder op afstand, dit boek helpt je om de potentie van het familiebedrijf te blijven realiseren. Auteurs Ilse Matser en Jacqueline van Zwol begeleiden familiebedrijven bij het vormgeven van het eigenaarschap. In dit complete boek schetsen ze overzichtelijk wat er komt kijken bij goed eigenaar- schap en geven ze talloze praktische adviezen om die rol inhoud en richting te geven.
  • ‘Goed boek, het heeft me een paar geniale ingevingen opgeleverd.’ ‘Erg handig om de familieleden voor te bereiden op onze familiebijeenkomsten.’ ‘De voorbeelden van familiestatuten zijn voor ons heel waardevol gebleken.’ Als u het via ons bestelt dan ontvangt u het in de regel binnen 2-3 werkdagen. Als u het boek morgen in huis wilt hebben dan kunt u bestellen via managementboek.nl of bol.com. Direct leverbaar.

Titel